Najbrži kredit online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca

Posudba novca

Koja je najbolja posudba novca? Zašto novac posuđujemo?

Posudba novca stara je gotovo koliko i sam novac. Otkako koristimo novac kao sredstvo trgovine, uvijek maštamo o tome što bismo mogli kada bismo novaca imali više. Je li to kupovina neke velike kuće na moru ili je u pitanju investiranje u neki posao? Hoćemo li s novcem uložiti u sadašnjost ili u budućnost? Kako god bilo, da bismo realizirali svoje planove, novac nam je potreban u kapitalu. Taj kapital mogli bismo sami akumulirati tijekom vremena, no mi nemamo za to strpljenja jer ne živimo vječno. Ako imamo neki plan, treba ga realizirati što prije: dok smo mladi, dok smo motivirani, dok smo voljni! Upravo zato postoji posudba novca. Na taj način možemo priskrbiti kapital koji trebamo da bismo realizirali sve svoje ideje. Neki posuđuju novac da realizirali poslovni plan, dok drugi realiziraju neki svoj privatni plan; poput kupovine nekretnine da usele sa svojom obitelji. Postoje svakako i oni koji posuđuju novac da bi vratili dugove.

Posudba novca: kakve sve posudbe postoje?

Kada pričamo striktno ekonomski o posuđivanju novaca, onda postoje dvije vrste posudbe: službena i neslužbena. Neslužbena posudba novca je nešto s čime se vjerojatno svatko od nas barem jednom sreo. Radi se o mundanim situacijama gdje pitamo prijatelja da nam posudi 200 kn jer nam bankomat nije blizu, a u bircu samo primaju gotovinu. Pitamo kuma ili prijatelja da nam posudi neku malu sumu novca da bismo si priuštili auto. Neslužbena posudba novca je ona koja je ugovorena na bazi povjerenja dvije osobe. Te osobe obično imaju nekakav prijašnji odnos koji je omogućio to povjerenje koje je tu potrebno. Druga posudba je ona službena. Tu pričamo samo o kreditima. Krediti su institucionalizirana i zakonski uređena posudba svakog novca i omogućili su ekonomskom modelu pod nazivom kapitalizam da uspije. Ta ideja polučila je mnoge uspjehe, a isto tako donijela i mnoge probleme. Ipak, ne raspravljamo ovdje o filozofiji kapitalizma stoga se bacimo na neke konkretne savjete:

Posudba novca – kako doći do novca danas?

Danas posuditi novac više nije ništa izvanredno: posuđujemo ga da bismo započeli najmanji biznis, da bismo otputovali, da bismo platili neke minorne dugove. Kada živimo život modernog čovjeka, onda taj život obilježava jako puno troškova kako bismo se i dalje vozili na posao, prali rublje za sat vremena, kuhali bez paljenja vatre i da bismo mogli razgovarati s obitelji koja živi u drugome gradu. Ponekad nam je posudba novca potrebna samo da platimo sve te račune da bismo radili sve što i drugi. To je jednostavno život koji danas svi vodimo. Najgore je kada nam se dogodi neki nenadani trošak pa jedva krpamo kraj s krajem. Tada su nam potrebni krediti i službena posudba novca. Danas to radimo lako: uz online kredite možemo doći do dodatnih sredstava u samo nekoliko minuta. Upišemo visinu novca koji nam je potreban, odredimo rok otplate i odmah vidimo kolika nam je kamata pa se odlučujemo. Kako živimo u doba digitalizacije, nije ni čudo da i novac podižemo u trenu!

Izdvojene poruke i komentari

Brzi, pouzdani i jako profesionalni. Bez skrivenih troškova i pokušaja prevare.

Matija, Malinska

Jako sam zadovoljna vašim uslugama. Jednostavna i laka prijava za kredit.

Gordana, Vir

Vaš sam dugogodišnji klijent. Pomogli ste mi puno puta i hvala vam na beneficijama koje imate prema starim klijentima.

Tihomir, Zagreb

Bila sam jako skeptična, no razuvjerili ste me već isti dan. Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita.

Bruna, Požega

Najbrži kredit za sve generacije

Uz naše kredite, pozajmice i zajmove riješite svoje dugove, ispunite snove i želje. Priuštite sebi i svojima iznenađenje i ono što već dugo niste!