Najbrži kredit online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno, problemi koje donosi ugovor na određeno

Sigurno vas neće iznenaditi statistika koja govori kako je samo 20% građana zaposleno na neodređeno, dok su ostali prijavljeni na ugovor na određeno. Ugovor o radu je često faktor zašto mnogi mijenjaju posao ili odlaze iz Hrvatske, jer upravo je on jedan od glavnih faktora kada pričamo o odobravanju kredita. Zašto poslodavci daju ugovor na određeno? Nekada se navedena praksa primjenjivala samo dok se određeni radnik ne bi uhodao u posao, danas je navedeni ugovor standardna praksa kako bi poslodavci mogli lakše dati otkaz. Poslodavca nije briga što navedeni ugovor stvara određenu financijsku nestabilnost zaposleniku, što stvara dodatne neugodnosti.

I dok postoje slučajevi gdje zaposlenici mole poslodavca za promjenu ugovora i povećanje plaće radi omogućavanja bankovnog kredita, rijetki su oni koji su spremni pomoći svom zaposleniku. Velikom broju građana je upravo ugovor na određeno glavni faktor zašto ne mogu dobiti kredit. Krediti za zaposlene na određeno su nemoguća misija ako pričamo o samim bankama. Zašto se banke groze ovakvih ugovora? Bankama zaposleni na određeno predstavljaju veliki rizik, točnije sumnja se u njihovu mogućnost otplate i ovdje dolazi do odbijanja. Da li su krediti za zaposlene na određeno mogući? Jesu, ali ne preko banaka već kreditnih agencija.

Gdje se mogu ostvariti krediti za zaposlene na određeno?

Krediti za zaposlene na određeno se mogu ostvariti preko kreditnih agencija koje posluju online, točnije preko online zajmodavaca. Ovakva vrsta kredita je namijenjena svima onima koji nemaju ugovor na neodređeno a trebaju ostvariti kredit. Online zajmodavci ne dijele svoje klijente prema ugovoru o radu ili kreditnoj sposobnosti, što je najveća prednost ako vam je hitno potreban novac. Pitate se da li morate ostvarivati određene uvjete kako bi dobili navedeni kredit? Odgovor je da. Morate biti punoljetan građanin RH, imati tekući račun, i morate imati stalna mjesečna primanja. Kako se može ostvariti navedeni kredit? Prvi korak je pronaći odgovarajućeg zajmodavca.

Preporučujemo vam da pretragu izvršite preko specijalizirane web stranice za pretragu kredita. Na ovaj način ćete dobiti samo najbolje ponude. Sljedeći korak je odabir zajmodavca i klik na “Zatraži kredit”. Navedeni klik će vas automatski preusmjeriti na web stranicu zajmodavca gdje ćete nastaviti svoj proces prijave. Prijava se sastoji od odabira iznosa i roka plaćanja uz pomoć kreditnog kalkulatora. Nakon kreditnog kalkulatora slijedi ispunjavanje online obrasca s osobnim podacima, i za kraj prilaganje potrebne dokumentacije. Kada kompletirate cijelu ponudu ona se šalje online zajmodavcu. Zajmodavac vam se javlja povratno u par minuta s odobrenjem ili odbijenicom. Krediti za zaposlene na određeno su najbolji način kako brzo i jednostavno doći do željenog novca.

Prednosti koje nude krediti za zaposlene na određeno

Krenimo od prve i najglavnije prednosti, a to je brza prijava i realizacija. Krediti za zaposlene na određeno ne traže od vas da posjećujete poslovnice ili da prikupljate raznu dokumentaciju. Cijela realizacija se vrši online, a od dokumentacije vam je jedino potrebna preslika osobne iskaznice, preslika tekućeg računa, kao i preslika zadnjih platnih lista. Ovakav princip kreditiranja vam svakako štedi vrijeme i novac. Sljedeća prednost je brzina isplate. Nakon samo 15-ak minuta od vaše prijave dobivate odgovor da li je vaš kredit odobren ili odbijen.

Po odobrenju isplata na vaš račun sjeda trenutno. Moramo naglasiti kako su iznimno rijetki slučajevi gdje se klijenti odbijaju, i da je razlog tome najčešće nepravilno ispunjen obrazac. Krediti za zaposlene na određeno su svakako najidealnije rješenje za sve one koji žele ostvariti kredit bez osuđivanja sa strane banaka ili neugodnosti sa strane poslodavca. Navedeni krediti su osmišljeni kako bi pomogli onima koji ne mogu ostvariti klasični bankarski kredit, kao i onima koji nemaju vremena čekati na proces odobrenja i isplate.

Izdvojene poruke i komentari

Brzi, pouzdani i jako profesionalni. Bez skrivenih troškova i pokušaja prevare.

Matija, Malinska

Jako sam zadovoljna vašim uslugama. Jednostavna i laka prijava za kredit.

Gordana, Vir

Vaš sam dugogodišnji klijent. Pomogli ste mi puno puta i hvala vam na beneficijama koje imate prema starim klijentima.

Tihomir, Zagreb

Bila sam jako skeptična, no razuvjerili ste me već isti dan. Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita.

Bruna, Požega

Najbrži kredit za sve generacije

Uz naše kredite, pozajmice i zajmove riješite svoje dugove, ispunite snove i želje. Priuštite sebi i svojima iznenađenje i ono što već dugo niste!