Najbrži kredit online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane pomažu vam srediti financijsku situaciju

Krediti su u današnjem svijetu postali svojevrsno nužno zlo. U jednu ruku ne možete prolaziti kroz život bez njih jer predstavljaju maltene jedini način na koji možete doći do dovoljno novaca kako bi pokrili sve svoje životne troškove, posebice ako obavljate velike kupovine kao što je to kupovina nekretnine ili automobila. S druge strane, krediti vam se mogu obiti o glavu ako ih odjednom niste u mogućnosti otplaćivati. Globalni val poskupljenja ostavio je traga na svim našim životima, a kako vrijeme prolazi ne izgleda baš kao da će se situacija uskoro popraviti. To je rezultiralo s tim da mnogi ljudi odjednom nisu više bili u mogućnosti otplaćivati svoja dugovanja pa su završili u blokadi. Radi se o neugodnoj situaciji iz koje vas mogu izvući samo krediti za blokirane. Možda djeluje kontraintuitivno uzimati još jedan kredit kad ste već u dugovima no krediti za blokirane vam zapravo pomažu zatvoriti stara dugovanja kako ne bi stvarali dodatne troškove sa penalima za neplaćanje na vrijeme.

Krediti za blokirane kada ste u stisci s novcima

Krediti su nužan dio života ali ako ste radi gubitka posla ili radi nekih neočekivanih troškova došli do situacije gdje više ne možete uredno otplaćivati svoje mjesečne rate, našli ste se u problemu iz kojeg je teško izvući se. Jednom kada se nađete u dugovima možete zapeti u začarani krug gdje aktualni dugovi stvaraju sve više troškova što dulje ih ne otplaćujete. Jedino što vam može pomoći u takvoj situaciju je brzi priljev novaca kako bi mogli čim prije pokriti svoje stare troškove, a upravo to vam nude krediti za blokirane. Ako ste se našli u blokadi to znači da vas je banka označila kao neplatišu koji se smatra velikim kreditnim rizikom. To za vas znači da vam ni jedna druga banka neće htjeti odobriti kredit kako bi se riješili svojih dugova jer iz njihove perspektive jednostavno niste isplativa investicija. Srećom, banke nisu jedina opcija na koju se možete osloniti, postoji i drugačiji način na koji se mogu ostvariti krediti za blokirane.

Krediti za blokirane dostupni su preko interneta

U svijetu već dulje vrijeme sve veći dio kreditnih potreba građana na sebe preuzimaju ovlaštene kreditne kuće. Radi se o nebankarskim kreditnim korporacijama koje funkcioniraju kao svojevrsna alternativa klasičnim bankama. Radi se o specijaliziranim institucijama koje su dovele kreditiranje u moderno doba te daju usluge čak i onim ljudima koje su banke prethodno odbile. Prednost kreditnih kuća je to što su preko njih mogući čak i krediti za blokirane. Naime, vaši aktualni dugovi ne utječu na odobravanje kredita, a sve što trebate priložiti od dokumentacije je preslika osobne iskaznice i dokaz o mjesečnim primanjima. Kreditne kuće posluju u potpunosti preko interneta kako bi maksimalno olakšale cijeli proces te kako bi srezale birokraciju na minimum. To znači da se za kredit možete prijaviti u bilo kojem trenutku, bez obzira na to gdje se nalazili. Krediti za blokirane mogu vam pomoći izvući se iz nepovoljne financijske situacije i vraćaju vam kontrolu nad vašim životom.

Izdvojene poruke i komentari

Brzi, pouzdani i jako profesionalni. Bez skrivenih troškova i pokušaja prevare.

Matija, Malinska

Jako sam zadovoljna vašim uslugama. Jednostavna i laka prijava za kredit.

Gordana, Vir

Vaš sam dugogodišnji klijent. Pomogli ste mi puno puta i hvala vam na beneficijama koje imate prema starim klijentima.

Tihomir, Zagreb

Bila sam jako skeptična, no razuvjerili ste me već isti dan. Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita.

Bruna, Požega

Najbrži kredit za sve generacije

Uz naše kredite, pozajmice i zajmove riješite svoje dugove, ispunite snove i želje. Priuštite sebi i svojima iznenađenje i ono što već dugo niste!