Najbrži kredit online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank

Ferratum bank – brzi zajmovi, pozajmice i krediti

Ferratum bank se pojavio na financijskom tržištu prije manje od dva desetljeća, te je promijenio način na koji mi kao klijenti dolazimo do kredita i zajmova. Ferratum bank je prvi pokrenuo online bankarstvo te je učinio mogućim da zajmove, pozajmice i kredite ugovorimo u potpunosti online bez potrebe da odemo dodatno do poslovnice kako bi nam odobrili naš zahtjev. Za samo par minuta možete im poslati svoj zahtjev putem web stranice, i već za 15 minuta će vam odobriti zahtjev i isplatiti novce na račun. Zbog toga su kao online banka jako popularni među građanima jer im omogućuju da brzo dođu do novca kada im je to najviše potrebno. Ne morate se više brinuti kako ćete sljedeći put riješiti neki hitni trošak ili kako ćete se riješiti svih dugova, jer uz Ferratum i njihove zajmove moći ćete bez puno problema i čekanja doći do novca te u miru riješiti sve.

Ferratum bank – minimalna papirologija i uvjeti

Vjerojatno se i vama dogodilo da vas je zadesio iznenadni trošak u najgorem trenutku kada uopće niste bili pri novcima. Primjerice, pokvarila vam se perilica rublja taman za vrijeme zime i kada ste imali hrpu rublja za oprati, a režije i blagdanski troškovi su vas novčano iscijedili. Ili vam se pokvario automobil netom prije putovanja i morate pod hitno odnijeti ga na servis, a morate imati novca i za vaše putovanje. U tom slučaju vam Ferratum bank može jako pomoći, jer njihove usluge kredita i zajmova su dizajnirani na način da svatko u bilo koje koje doba dana može doći do pozajmice bez puno čekanja i komplikacija. Bez obzira jeste li zaposleni na puno ili pola radnog vremena, radite li na određeno ili za stalno, radite povremeno preko autorskog ili studentskog ugovora ili ste već u mirovini, bilo tko možete preko Ferratum bank zatražiti pozajmicu. Kod njih nema posebnih uvjeta koje morate ispunjavati kao kod klasične banke. Bitno je samo da imate redovna primanja i otvoren tekući račun.

Ferratum bank – brzo ugovaranje i isplata

Nema potrebe da se više mučite s novcima i da smišljavate krive drine kako da dođete do novca i riješite sve dugove i račune. Preko Ferratum bank možete bez problema doći do zajma, pozajmice ili kredita bilo kada i bilo gdje. Samo trebate Ferratum bank poslati svoj zahtjev preko njihove web stranice, i već vam za 15 minuta mogu odobriti vaš zahtjev! Cijeli postupak ugovaranja kredita se odvija online, i sastoji se od samo 3 koraka. Prvo, trebate odabrati iznos kredita koji vam treba i koji rok otplate vama odgovara. Drugo, morate ispuniti njihov kratki formular sa svim bitnim informacijama, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, broj mobitel, e mail adresa i slično. I za kraj kao treći korak, trebate skenirati potrebne dokumente i onda skenove im poslati bilo preko njihove web stranice ili na njihov e mail. Obrada vašeg zahtjeva započinje odmah kako ga prime, i već za 15 minuta će vam odobriti i isplatiti kredit!

Izdvojene poruke i komentari

Brzi, pouzdani i jako profesionalni. Bez skrivenih troškova i pokušaja prevare.

Matija, Malinska

Jako sam zadovoljna vašim uslugama. Jednostavna i laka prijava za kredit.

Gordana, Vir

Vaš sam dugogodišnji klijent. Pomogli ste mi puno puta i hvala vam na beneficijama koje imate prema starim klijentima.

Tihomir, Zagreb

Bila sam jako skeptična, no razuvjerili ste me već isti dan. Hvala na pomoći i brzoj isplati kredita.

Bruna, Požega

Najbrži kredit za sve generacije

Uz naše kredite, pozajmice i zajmove riješite svoje dugove, ispunite snove i želje. Priuštite sebi i svojima iznenađenje i ono što već dugo niste!